maandag 2 maart 2009

Hut voor zwerfkatten in Breda

Vandaag was ik op basischool Fontein aan de kangoeroestraat in Breda. Daar coachen medewerkers van de Sociale Verzekeringsbank Breda (SVB) kinderen bij De Uitdaging. Ik was er omdat vandaag 8 medewerkers van de SVB tegelijkertijd startte met de coaching van 12 kinderen. Meestal gaan de groepjes van De Uitdaging 1 voor 1 aan de slag met het uitvoeren van hun dromen.

Nu dus allemaal tegelijk. En dat is bijzonder. Er zijn hele mooie dromen uitgesproken door de 12 kinderen. Vandaag hebben ze een keuze gemaakt welke dromen ze echt uit gaan voeren.


Net voor ik vertrok heb ik nog een groepje kunnen filmen dat zich in gaat spannen voor zwerfdieren in hun wijk. Ze gaan een hut bouwen waarin de zwerfdieren droog kunnen zitten. Kijk maar naar het filmpje.

5 opmerkingen:

Melek zei

hihi als ik me zelf zie dan is het heel erg raar en dan denk ik van : oow mijn god!!!

Anoniem zei

heey allemaal ik heb het die dag echt heel veel naar mijn zin gehad en ik zou wel nog een keertje mee willen doen en ik heb nog een vraagje : mag je ook alleen mee doen ??? ik hoop dat het mag maar ik ga weg doei doei!1(K)(L)(K) kusjeeeeesssss

maryam zei...:P:P zei

eeey ik ben maryam.k,
wel gaaf hoor die filmpje haha
melek hoe je daar aan praten was :P
hihihihi
ik heb nog eem heeeel belangrijke vraag:
WAAR ZIJN DIE FOTO'S DIE DIE ENE FOTOGRAAF HEEFT GEMAAKT ??!!
die zou ik graag willen zien joh!!

John zei

Beste Melek, de foto's die zijn gemaakt zijn nog niet binnen bij De Uitdaging. Als die er zijn dan ontvangen jullie natuurlijk allemaal een cd rom met jullie foto's.

Meneer John

Anoniem zei

gaaf meneer john!! haha
dat had ik nou niet verwacht een
cd rom met onze foto's die uitdaging is gewoon PERFECT!
haha echt leuk joh maar jammer volgend jaar ben ik een brugpieper hihi dus dan heb ik geen uitdaging meer :( jammer joh!!
waarom is dat trouwens alleen op de basisschool en niet op de middelbare??!!
nogmaals uitdaging is ZELDZAAM!! je vind niet zomaar een leerzame, leuke,geweldige projecht zoals de UITDAGING en zulke lieve coaches als juf ellie en juf natacha al helemaal niet !!!!!
groetjes MARYAM.K