woensdag 4 februari 2009

BS Mozaiek Den Bosch, ouderen een MEGA feestdag

Wat een geweldig feest is er georganiseerd voor 80 ouderen van De taling in 's-Hertogenbosch West. Samet, Rhizlane, Jamie en Ericsson organiseerden een MEGA feestdag en hadden daarvoor steun gekregen van allerlei winkeliers en lieve mensen. Rhizlane liet mij weten dat het vooral zo'n succes was deze dag omdat zij zo'n lieve telefoontjes hadden gevoerd aan de winkeliers en anderen. Dat ze er heel veel voor overlegd hebben dat kun je op www.deuitdaging.info (ouderen/bejaarden een leuke dag) wel zien aan alle foto's.

Ik was vandaag vooral te gast bij een groot festijn. Om 14.00 was ik op de taling en de voorbereiding was al in volle gang. Achtereenvolgens is er een heel programma georganiseerd. Het begon allemaal met taart en koffie die de kinderen van vele winkeliers hebben geschonken gekregen. De koffie met taart was al een feest op zich maar daarna begon het pas echt. Kijk maar mee:

Na de bingo, waar overigens prachtige prijzen mee te winnen waren kwam er een orgelman uit Oss, die was speciaal gekomen omdat hij de kinderen wilde helpen bij deze dag. Het orgel met oude Hollandse liedjes bracht de sfeer er erg goed in. De kinderen hebben zelf orgel gespeeld, gedanst met de mensen, ze hebben meegezongen en aan h et einde was er zelfs een heuse polonaise. Daarna deden de kinderen spelletjes en was er een optreden van een dance-group van een van de zussen van de kinderen. Na afloop werden de kinderen hartelijk bedanktHet was geweldig om hier op deze middag bij te zijn. Zoals de mevrouw van De taling zei:
Samet, Rhizlane, Jamie en Ericsson jullie zijn kanjers!

Geen opmerkingen: